personal training rotterdam

BODY • BRAIN • BUSINESS

    BODY • BRAIN • BUSINESS

BODY • BRAIN • BUSINESS


YOUR PERSONAL HEALTH WEEK

Voor ondernemers die toegewijd zijn om een grote impact te maken op de kwaliteit van zowel hun zakelijk als persoonlijk leven

ALS WINNAAR UIT DE STRIJD!

Je bent een ondernemer in één van de de meest uitdagende tijden uit de geschiedenis. Je hebt aanpassingen moeten doen binnen je bedrijf en je sociaal leven heeft een hele andere betekenis gekregen. Je directe omgeving vraagt nog meer dan normaal om je leiderschap, hierdoor wordt je zowel fysiek als mentaal maximaal op de proef gesteld. Dit vraagt om veel geduld en aanpassingsvermogen. Je kunt daarom wel wat extra energie gebruiken om scherper en krachtiger door deze fase heen te komen.

Nu je de tijd krijgt om bij dingen stil te staan, is dit het moment om aan je basis te werken, aan je vitaliteit en aan persoonlijk leiderschap. Stoom jezelf klaar voor de nieuwe fase van je onderneming.

Omdat ervaren beter is dan er over praten presenteren wij ‘’your personal health week’’. In deze week mag je ervaren hoe het zou zijn als je bij ons een traject zou starten.

Je hebt een Personal Team tot je beschikking die de nieuwste inzichten toepast op het gebeid van o.a. breinkennis, vitaliteit en voeding om je zowel fysiek als mentaal topfit te krijgen.

Ben jij de volgende ondernemer die bij ons in de startblokken staat?

“Een gezonde leefstijl helpt om mentaal, fysiek en sociaal gezond te blijven, juist in deze coronatijd.”

 Bron: www.rivm.nl

“Een gezonde leefstijl helpt om mentaal, fysiek en sociaal gezond te blijven, juist in deze coronatijd.”

 Bron: www.rivm.nl

HET BESTE KADO DAT JIJ JEZELF EN EEN ANDER KAN GEVEN

Your Personal Health week is het beste kado dat jij jezelf kunt geven. Misschien wil je gevoelsmatig aan jezelf kunnen rechtvaardigen waarom je dit kado aan jezelf zou geven, je bent wellicht niet gewend om op deze manier in jezelf te investeren.

Daarom hebben we een ludieke actie bedacht om BodyMentors een week lang te ervaren.

Het mes snijdt aan twee kanten. Jij kunt ervaren of een dergelijk traject waardevol voor jou is en wij doneren het gehele bedrag van 49,95 euro voor Your Personal Health Week aan de Voedselbank. 

HET BESTE KADO AAN ANDEREN

Hiermee worden kerstpakketten gekocht, zodat we anderen die het nog moeilijker hebben dan wij een hart onder de riem kunnen steken tijdens deze toch al bijzondere kerst.

 

Your Personal Health Week


1 Sport Medische Health Test
2 Personal Trainingsessies
30 Minuten Massage
30 Minuten Voedingsadvies
30 Minuten Personal Coaching

Investering: €605,- nu €49,95

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

 

Help jezelf en anderen: 

WIE ZIJN WIJ

BodyMentors is een vooruitstrevend health instituut met een unieke methodiek die garant staat voor resultaat. We beloven je niet alleen een weerbare geest en een vitaal en sterk lichaam, maar begeleiden je ook naar de beste versie van jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Om die belofte waar te maken, werken we met unieke programma’s afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen. Hierbij maken we gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van breinkennis, voeding, bewegings- en neurowetenschappen.

WAAROM KIEZEN ONDERNEMERS VOOR BODYMENTORS

personal training rotterdam

PREMIUM PERSONAL TRAINING

Uitgeroepen tot beste personal training club van het jaar.

GEDIPLOMEERDE TRAINERS

Het team van Bodymentors bestaat uit gediplomeerde trainers, masseurs, voedingsspecialisten en bewegings-wetenschappers.

COVID-19

Train in een COVID-19 proof omgeving met de gepatenteerd AIH-filtertechniek met ionisatie vóór het (HEPA-)filter effectief tegen fijnstof, bacteriën en virussen. Maximaal 2 members in een trainingsruimte van ruim 250 m2.

personal training rotterdam

15 JAAR EEN BEGRIP

Bodymentors is ruim 15 jaar een begrip in personal training.

PRIVATE SETTING

Je traint niet in een sportschool tussen andere mensen maar in een privé setting samen met jouw personal trainer.

HIGH PERFORMANCE COACHING

Het structureel presteren boven de standaard norm, daarbij neem je vitaliteit en gezondheid net zo serieus als het bouwen van waardevolle en krachtige relaties.


MEMBERSHIPS

FITTER, KRACHTIGER EN ENERGIEKER

v.a. € 367,- per maand inclusief B.T.W.

personal training rotterdam
WAT ZEGGEN ONZE MEMBERS

Inmiddels zijn vele tevreden Ondernemers, CEO’s en Managers jou voor gegaan.

“De professionaliteit in alles onderscheidt BodyMentors. Zij brengen je een stap verder dan anderen of voor jezelf trainen. Het verschil is zichtbaar en voelbaar.

Erling Haverkamp

CEO Imatech BV

“Bodymentors kijkt naar veel meer dan alleen de trainingen. Zij leveren maatwerk en combineren body & mind met elkaar. Wat is de invloed van het brein en hoe kun je structurele veranderingen bereiken.”

Karin Juliet

HR Manager Bouwmaatschappij van Mierlo B.V.

“Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je op fysiek (en geestelijk) gebied doelen wilt bereiken dat je daar professionele begeleiding bij nodig hebt. En dat is precies waar BodyMentors in uitblinkt.”

Dennis van der Maarel

Bedrijfsadviseur Peak Value

“BodyMentors kan ik aanbevelen vanwege de manier van persoonlijke begeleiding en de constante focus op vernieuwing daadwerkelijk helpt om je grenzen te verleggen.”

Jitteke Blussé

Advocaat Caland Advocaten

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ervaar Your Personal Health Week

€605,- nu €49,95

Slechts enkele plaatsen beschikbaar Vol = Vol

personal training rotterdam

Admiraliteitskade 69
3063 ED Rotterdam, Nederland
Office: +31 (0)85 – 040 21 02
info@bodymentors.nl

personal training rotterdam
personal training rotterdam

Admiraliteitskade 69
3063 ED Rotterdam, Nederland
Office: +31 (0)85 – 040 21 02
info@bodymentors.nl

personal training rotterdam