Voedingsadvies op maat

Goede voeding neemt een belangrijke plaats in binnen onze totale aanpak. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is niet alleen belangrijk voor je weerstand, de juiste voeding zorgt ook voor de energie om optimaal te kunnen presteren. Zowel in het dagelijks leven als tijdens het sporten.

Bij BodyMentors maken we bij de intake meteen een analyse van je huidige eetpatroon. Wij helpen je vanaf dat punt om je eetgewoontes structureel te verbeteren. Onze voedingsdeskundige ontwikkelt samen met jou een schema dat perfect aansluit op jouw trainingsdoelen. Dat schema passen we elke twee maanden aan op basis van de vorderingen die je maakt. Het patroon, de hoeveelheid en het soort voeding stemmen we daarbij iedere keer opnieuw af.

Bestel je gezonde maaltijden bij BodyMentors

Wil je ons voedingsadvies graag opvolgen, maar heb je geen tijd om zelf boodschappen te doen, je eten af te wegen of geen zin om apart te koken? BodyMentors maakt gezond en bewust eten heel eenvoudig. Wij verzorgen op onze club in Rotterdam dagelijks wisselende dagverse meals die volledig afgestemd zijn op jouw voedingsplan en eetwensen. Deze gezonde maaltijden zijn al verkrijgbaar vanaf 8,50 per maaltijd en heel eenvoudig te bestellen bij onze personal trainers.

Vq supplementen

Intensief trainen vraagt veel van het lichaam. Zeker als je lichaam weer moet wennen aan de verhoogde intensiteit en inspanning. Bij BodyMentors hebben we een eigen lijn aan gezonde shakes en hoogwaardige supplementen die het herstel bevorderen of net dat beetje extra geven om je doelen sneller te bereiken. Benieuwd naar de meerwaarde voor jouw schema? Informeer bij onze trainers en voedingsdeskundigen. Zij vertellen je er graag meer over.

 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake