Voedingsadvies op maat

Goede voeding neemt een belangrijke plaats in binnen onze totale aanpak. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is niet alleen belangrijk voor je weerstand, de juiste voeding zorgt ook voor de energie om optimaal te kunnen presteren. Zowel in het dagelijks leven als tijdens het sporten.

Bij BodyMentors maken we bij de intake meteen een analyse van je huidige eetpatroon. Wij helpen je vanaf dat punt om je eetgewoontes structureel te verbeteren. Onze voedingsdeskundige ontwikkelt samen met jou een schema dat perfect aansluit op jouw trainingsdoelen. Dat schema passen we elke twee maanden aan op basis van de vorderingen die je maakt. Het patroon, de hoeveelheid en het soort voeding stemmen we daarbij iedere keer opnieuw af.

Online coaching abonnementen voeding

Aangezien voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn - en hier vanuit de members van BodyMentors altijd veel interesse in wordt getoond - bieden wij twee lidmaatschappen aan voor voeding die je af kunt sluiten zonder een membership bij BodyMentors.

Ben je geinteresseerd in online coaching op het gebied van voeding? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Intakegesprek voeding

Vq supplementen

Intensief trainen vraagt veel van het lichaam. Zeker als je lichaam weer moet wennen aan de verhoogde intensiteit en inspanning. Bij BodyMentors hebben we een eigen lijn aan gezonde shakes en hoogwaardige supplementen die het herstel bevorderen of net dat beetje extra geven om je doelen sneller te bereiken. Benieuwd naar de meerwaarde voor jouw schema? Informeer bij onze trainers en voedingsdeskundigen. Zij vertellen je er graag meer over.

 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake