Premium personal training

De belangrijkste reden om met een personal trainer aan de slag te gaan, is het resultaat. Het woord ‘personal’ zegt alles, het gaat om een individuele aanpak die ervoor zorgt dat je jouw eigen doelen realiseert. Dat lukt in de meeste gevallen niet met het uitvoeren van standaard routines in de sportschool. Die aanpak leidt bij veel mensen eerder tot stress en frustratie dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Personal training biedt daar de ideale oplossing voor die wel leidt tot succes.

Individueel en persoonlijk

Bij BodyMentors stemmen we het trainingsprogramma af op jouw mogelijkheden. Dat betekent dat we voor al onze members een individuele aanpak formuleren met de oefeningen en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

meer over onze trainers

Trainen in een anonieme setting

Jouw persoonlijke programma is voor al onze trainers beschikbaar in het TLC portaal. Je werkt bij BodyMentors daardoor altijd vanuit één centrale aanpak die gericht is op het realiseren van jouw doelen. Ongeacht de trainer, het tijdstip of de locatie waar je traint. Dat gebeurt bovendien in een setting waarbij onze members zich het meest prettig voelen. Ver weg van de drukte van de reguliere sportschool waardoor je niet afgeleid wordt, maar je volledig kunt focussen op de training.

ONZE TARIEVEN

Bij BodyMentors bieden we verschillende type trainingen en pakketten aan. Al deze pakketten zijn inclusief de volgende diensten:


Een sportmedische test voor aanvang van elke trainingsperiode;

Elke 2 maanden een nieuw voedingsadvies en aangepaste schema's;

Maandelijks een sport- of ontspanningsmassage van 30 minuten;

De mogelijkheid om te trainen op een locatie en tijd naar keuze.


Onderstaande tarieven zijn exclusief BTW

BRONS
4 trainingen per maand
336,00 p.m.
aanvragen
SILVER
8 trainingen per maand
636,00 p.m.
aanvragen
Gold
12 trainingen per maand
936,00 p.m.
aanvragen
DUO PT
2 personen
120,00 per sessie
aanvragen
 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake