Maak kennis met ons team

De medewerkers van BodyMentors zijn een klasse apart. Toppers in hun eigen vakgebied die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun kennis, specialisatie en ervaring. Als team helpen we jou om je persoonlijke doelstellingen snel te realiseren. Wij dagen je uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je eigen grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

Werken bij BodyMentors

Kom je ons team versterken in 2018? We zoeken per direct krachtige collega's die bereid zijn net als wij oppervlakkige acties om te zetten in kernacties. 

Voordat je als BodyMentor op één van onze vestigingen aan de slag gaat, word je gedurende een periode van 4 maanden opgeleid binnen de BodyMentors Academy. Wij zien dit als jouw investering voor een stukje persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze opleiding staat onze werkwijze centraal. Wij zijn namelijk geen club waar iedere trainer vanuit zijn eigen opvattingen invulling geeft aan een training, wij werken vanuit één centrale methodiek (TLC).

Bekijk onze vacatures

Craft Sportswear kleedt BodyMentors

Als innovatieve organisatie hebben we in Craft Sportswear een kledingpartner gevonden die onze visie en opvattingen op dezelfde wijze uitdraagt. Craft Sportswear staat voor functionele sportkleding die zowel topsporters als recreanten helpt om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij ligt de klemtoon op het leveren van prestaties en ultiem comfort.

 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake