PREMIUM PERSONAL TRAINING

FIT IN 120 DAGEN
MEER WETEN?


PREMIUM
PERSONAL TRAINING

De belangrijkste reden om met een personal trainer aan de slag te gaan, is het resultaat. Het woord ‘personal’ zegt alles, het gaat om een individuele aanpak die ervoor zorgt dat je jouw eigen doelen realiseert. Dat lukt in de meeste gevallen niet met het uitvoeren van standaard routines in de sportschool. Die aanpak leidt bij veel mensen eerder tot stress en frustratie dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Personal training biedt daar de ideale oplossing voor die wel leidt tot succes.


KIEZEN VOOR BODYMENTORS BETEKENT:

PREMIUM PERSONAL TRAINING

Uitgeroepen tot beste personal training club van het jaar.

15 JAAR EEN BEGRIP

Bodymentors is ruim 15 jaar een begrip in personal training.

GEDIPLOMEERDE TRAINERS

Het team van Bodymentors bestaat uit gediplomeerde trainers, masseurs, voedingspecialisten en bewegingswetenschappers.

COVID-19 PROOF

Train in een COVID-19 proof omgeving met maximaal 2 members in een trainingsruimte van ruim 250 m2.

PRIVATE SETTING

Je traint niet in een sportschool tussen andere mensen maar in een privé setting samen met jouw personal trainer.

IN 120 DAGEN RESULTAAT

Behaal snel en efficiënt jouw doel met maatwerk programma’s.

PREMIUM PERSONAL TRAINING
IN ROTTERDAM

Onze vestiging in Rotterdam is gelegen nabij de Oude Haven in Rotterdam en eenvoudig te bereiken vanuit het centrum van Rotterdam of de nabijgelegen snelwegen. Dat maakt BodyMentors de ideale locatie voor personal training in Rotterdam.

TRAINEN IN EEN PRIVATE SETTING 

COVID-19 PROOF

Jouw persoonlijke programma is voor al onze trainers beschikbaar in het BodyMentors portaal. Ongeacht met welke trainer je traint BodyMentors werkt altijd vanuit één centrale aanpak die gericht is op het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Dat gebeurt bovendien in een setting waarbij onze members zich het meest prettig voelen. Ver weg van de drukte van de reguliere sportschool waardoor je niet afgeleid wordt, maar je volledig kunt focussen op de training.

INDIVIDUEEL EN OP MAAT

Bij BodyMentors stemmen we het trainingsprogramma af op jouw mogelijkheden. Dat betekent dat we voor al onze members een individuele aanpak formuleren met de oefeningen en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.


MAAK KENNIS MET HET TEAM

De medewerkers van BodyMentors zijn een klasse apart. Toppers in hun eigen vakgebied die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun kennis, specialisatie en ervaring. Als team helpen we jou om je persoonlijke doelstellingen snel te realiseren. Wij dagen je uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je eigen grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

mensen individueel naar hun persoonlijke doelstellingen geholpen

kilo afgevallen in totaal

jaar ervaring in personal training

ONZE MEMBERS 

FITTE ONDERNEMERS MET EEN ZELFDE VISIE

Ondernemers en topmanagers die een gemeenschappelijke ambitie hebben; De ideale balans vinden tussen hard werken, bewegen en gezondheid. Onze members zijn zich ervan bewust dat de combinatie van een vitale geest en een gezond lichaam direct bijdraagt aan het verbeteren van de zakelijke prestaties. Die opvatting motiveert en verbindt.

TESTIMONIALS VAN MEMBERS

Inmiddels zijn vele tevreden CEO’s, ondernemers, managers, artiesten en atleten jou voor gegaan.


“De totale aanpak waarbij aandacht is voor fysieke en mentale gezondheid werkt, in combinatie met de zeer persoonlijke aanpak”

Wilma Gillis

Voorzitter Raad van Toezicht bij Stichting Kinderdam

“Lionel is a great entrepreneur, mentor and coach. He has the ability to give clear cut advice and is a loyal supporter of your personal development. Lionel is a business motivator, a team builder and always looks for the next step in your and his business.”

Willem Ledeboer

Partner at Amrop Executive Search

“Lionel is very dedicated to make you perform harder than you thought you are capable of doing. He proves that your 100% is always 80% of what you can accomplish”

Sieneke Hopmans

Strategic Buyer SPIE Nederland B.V.

BODYMENTORS
AL MEER DAN
15 JAAR
EEN BEGRIP
IN PERSONAL TRAINING


MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom personal training?

De kracht van Personal Training zit hem in de Persoonlijke aandacht en kennis, uit onderzoek is gebleken dat de trainingen effectiever zijn. Hierdoor kun je in een kortere periode je doelen behalen. Daarnaast is de kans op blessures veel minder omdat je de oefeningen technisch beter uitvoert. 

Waar kijk je naar als je op zoek bent naar een Personal Trainer of organisatie?

De keuze voor een trainer of organisatie is bij een ieder verschillend. Je zoekt in ieder geval een trainer of een organisatie die bij je past. 
Binnen BodyMentors werken we met een klein vast team van verschillende gecertificeerde specialisten die hun strepen ruimschoots hebben verdient in de health industrie. Binnen BodyMentors train je met gelijkgestemde members dus je voelt je er al snel op je gemak, met de teller alweer op 15 jaar en ruim 1200 members persoonlijk te hebben begeleid zijn we niet meer weg te denken in het topsegment van Rotterdam. 

Is personal training fiscaal aftrekbaar?

Nee, helaas voor de ZZP’er, de ondernemer met een eenmanszaak, firmant van een V.O.F. of dga zonder personeel zal de belastingdienst deze aftrekpost schrappen. 
Wilt u echter ons coachingsprogramma volgen dan biedt dit weer andere mogelijkheden, daar komt echter het fysieke deel niet in voor. 

Klik hier voor leiderschap en coaching.

Geven jullie ook een voedingsadvies?

Jazeker, om de gewenste resultaten te behalen is voedingsadvies een belangrijk onderdeel binnen ons concept. Daarom hebben we een gediplomeerde voedingsdeskundige in dienst die verder gaat dan alleen het opstellen van een voedingsschema. 
Desgewenst coachen wij je door het gehele traject. 

Waarom werkt er bij jullie een inspanningsfysioloog?

Wij hebben een bewegingswetenschapper/inspanningsfysioloog in dienst omdat wij aantoonbare resultaten willen behalen, als je de route van succes van te voren kunt bepalen dan weet je precies wat je moet doen of juist moet laten, dit is vele malen veiliger en effectiever trainen. 

Wat is de toegevoegde waarde van een inspanningsfysioloog?

Een inspanningsfysioloog is iemand die kijkt naar de effecten van lichamelijke inspanning op bijvoorbeeld je stofwisseling. Als inspanningsfysioloog bestaan je werkzaamheden uit het testen en evalueren, plannen of uitvoeren van fitnessprogramma’s. Met o.a. testen, oefeningen en fysieke activiteiten die ontworpen zijn om de hartfunctie, ademhaling, lichaamssamenstelling, spierkracht, -uithoudingsvermogen of -flexibiliteit te verbeteren. De adviezen van een inspanningsfysioloog passen we toe om het voedingsadvies en trainingsadvies te personaliseren en te optimaliseren. Voorheen moest je topsporter zijn en naar Papendal gaan voor een dergelijke test. Nu is een inspanningstest ook voor jou binnen handbereik. 

Worden de kosten van Personal Training vergoed door een verzekeraar?

De kosten van Fitness of Personal training worden niet vergoed in de basisverzekering van uw ziektekosten verzekering. 
Bent u aanvullend verzekerd dan zijn er ziektekosten verzekeraars die eenmalig een vergoeding ter beschikking stellen. 
Raadpleeg uw verzekeraar voor de exacte vergoedingen. 

Zijn de trainers van BodyMentors gecertificeerd?

Binnen BodyMentors zijn alle trainers gecertificeerd en daarnaast wordt een ieder op regelmatige basis getraind binnen onze eigen academy op de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. 

Krijg ik massages?

Dit is afhankelijk van de afspraken die wij maken. Trainen is een prima oplossing maar er liggen ook blessures op de loer. Daarom adviseren wij altijd om ook massages een onderdeel van het trainingsprogramma te maken. 

Door je lichaam en brein op deze manier te ontdoen van stress krijg je een betere doorbloeding, kom je tot rust en stel je je spieren in staat beter en sneller te herstellen waardoor je meer uit je trainingen haalt.

Is een sportmedische test een onderdeel van mij programma?

Een sportmedische test is onderdeel van alle programma’s. Meten is weten. Door middel van de zogenaamde Nul-Test meting aan het begin en het einde van het traject leggen we je vorderingen vast.

  • We onderzoeken je algemene conditie, je VO2max, je spiertype, kracht en uithoudingsvermogen.

Dit alles is van belang om het maximale uit je trainingen te halen op een verantwoorde manier. Deze Nul-Test meting nemen we af onder begeleiding van een van onze bewegingswetenschappers.

Kan ik Covid-19 proof trainen?

Als Health instituut staat uiteraard de gezondheid van onze members voorop. Door onze persoonlijke benadering waarbij ook de privacy is gewaarborgd zijn onze trainingen als vanzelf Covid-19 proof. Verder worden op onze locatie ook alle Covid-19 regels van het RIVM gehanteerd.

Train ik met meerdere mensen tegelijk?

Je traint met maximaal twee member tegelijk. De totale oppervlakte van de trainingsruimte is 250m². Er is dus voldoende privacy, je voelt je niet bekeken zoals in een gewone sportschool.

Wat is mijn investering?

De investering is afhankelijk van het totale programma dat met jou wordt afgesproken. Voor fysieke training, voedingsadvies en massages betaal je € 75,- per uur. Een sportmedische test kost € 150,- per test.

Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?

Onder bepaalde voorwaarden is een deel van de kosten zakelijk afterkbaar. Uw accountant kan u hier meer over vertellen.


KIES JOUW MEMBERSHIP

Veel ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en professionals hebben de weg weten te vinden naar de BodyMentors.
Vanwege de kwaliteit van de training maar ook vanwege de mentale begeleiding.
Ze hebben in feite niet gekozen voor BodyMentors maar voor een andere life-style.


ESSENTIAL PERSONAL TRAINING

Behaal je fysieke doelstelling binnen
30 dagen al vanaf €150,- per week

=

Telefonische intake sessie

=

Online coachingsessie

=

Sportmedische test #1

=

Personal Training

O

Sportmedische test #2

O

Persoonlijk voedingsplan

O

Orthomoleculair advies

O

Persoonlijke drijfveren test

Na je aanvraag krijg je een online intake toegestuurd. Hierna volgt de telefonische intake. Op basis daarvan krijg jij je een persoonlijk voorstel.


PROFESSIONAL PERSONAL TRAINING COMPLETE

Behaal je doelstelling
gegarandeerd binnen 60 dagen

=

Telefonische intake sessie

=

Online coachingsessie

=

Sportmedische test #1

=

Personal Training

=

Sportmedische test #2

=

Persoonlijk voedingsplan

=

Orthomoleculair advies

=

Persoonlijke drijfveren test

Na je aanvraag krijg je een online intake toegestuurd. Hierna volgt de telefonische intake. Op basis daarvan krijg jij je een persoonlijk voorstel.

Admiraliteitskade 69
3063 ED Rotterdam, Nederland
Office: +31 (0)85 – 040 21 02
info@bodymentors.nl