PREMIUM PERSONAL TRAINING

FIT IN 120 DAGEN
MEER WETEN?

PREMIUM PERSONAL TRAINING

FIT IN 120 DAGEN
MEER WETEN?


PREMIUM
PERSONAL TRAINING

De belangrijkste reden om met een personal trainer aan de slag te gaan, is het resultaat. Het woord ‘personal’ zegt alles, het gaat om een individuele aanpak die ervoor zorgt dat je jouw eigen doelen realiseert. Dat lukt in de meeste gevallen niet met het uitvoeren van standaard routines in de sportschool. Die aanpak leidt bij veel mensen eerder tot stress en frustratie dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Personal training biedt daar de ideale oplossing voor die wel leidt tot succes.

WAAROM KIEZEN ONDERNEMERS VOOR BODYMENTORS

personal training rotterdam

PREMIUM PERSONAL TRAINING

Uitgeroepen tot beste personal training club van het jaar.

GEDIPLOMEERDE TRAINERS

Het team van Bodymentors bestaat uit gediplomeerde trainers, masseurs, voedingsspecialisten en bewegings-wetenschappers.

COVID-19

Train in een COVID-19 proof omgeving met de gepatenteerd AIH-filtertechniek met ionisatie vóór het (HEPA-)filter effectief tegen fijnstof, bacteriën en virussen. Maximaal 2 members in een trainingsruimte van ruim 250 m2.

personal training rotterdam

15 JAAR EEN BEGRIP

Bodymentors is ruim 15 jaar een begrip in personal training.

PRIVATE SETTING

Je traint niet in een sportschool tussen andere mensen maar in een privé setting samen met jouw personal trainer.

HIGH PERFORMANCE COACHING

Het structureel presteren boven de standaard norm, daarbij neem je vitaliteit en gezondheid net zo serieus als het bouwen van waardevolle en krachtige relaties.

PREMIUM PERSONAL TRAINING IN 
ROTTERDAM

Onze vestiging in Rotterdam is centraal gelegen nabij de haven van de Admiraliteitskade en eenvoudig te bereiken vanuit het centrum of de nabijgelegen snelwegen. Dat maakt BodyMentors de ideale locatie voor personal training in Rotterdam.

personal training rotterdam
personal training rotterdam

VEILIG TRAINEN IN EEN PRIVATE SETTING

COVID-19 PROOF

Binnen ons concept zijn wij de enige Personal Trainingsorganisatie die werkt met een gepatenteerd luchtfilter systeem, namelijk de nieuwste gepatenteerde AIH-filtertechniek met ionisatie vóór het HEPA-filter effectief tegen fijnstof, bacteriën en virussen.

Het trainen gebeurt bovendien in een (COVID-19 proof) omgeving waarbij onze members zich prettig voelen. In een private setting waar maximaal 2 members met ieder een eigen trainer op 100 m2 veilig kan trainen ver weg van de drukte, waardoor je niet afgeleid wordt maar je volledig kunt focussen op je training.

 Alle ruimtes van Bodymentors zijn voorzien van luchtreinigers tegen fijnstof, bacteriën en virussen.

INDIVIDUEEL EN OP MAAT

Bij BodyMentors stemmen we het trainingsprogramma af op jouw mogelijkheden. Dat betekent dat we voor al onze members een individuele aanpak formuleren met de oefeningen en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

personal training rotterdam


MAAK KENNIS MET HET TEAM

De medewerkers van BodyMentors zijn een klasse apart. Toppers in hun eigen vakgebied die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun kennis, specialisatie en ervaring. Als team helpen we jou om je persoonlijke doelstellingen snel te realiseren. Wij dagen je uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je.

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

mensen individueel naar hun persoonlijke doelstellingen geholpen

kilo afgevallen in totaal

jaar ervaring in personal training

ONZE MEMBERS 

FITTE ONDERNEMERS MET EEN ZELFDE VISIE
Ondernemers en topmanagers die een gemeenschappelijke ambitie hebben; De ideale balans vinden tussen hard werken, bewegen en gezondheid. Onze members zijn zich ervan bewust dat de combinatie van een vitale geest en een gezond lichaam direct bijdraagt aan het verbeteren van de zakelijke prestaties. Die opvatting motiveert en verbindt.
personal training rotterdam

TESTIMONIALS VAN MEMBERS

Inmiddels zijn vele tevreden CEO’s, ondernemers, managers, artiesten en atleten jou voor gegaan.


“De totale aanpak waarbij aandacht is voor fysieke en mentale gezondheid werkt, in combinatie met de zeer persoonlijke aanpak”

Wilma Gillis

Voorzitter Raad van Toezicht bij Stichting Kinderdam

“De constante aandacht voor jou persoonlijke (door)ontwikkeling en het constant trachten grenzen te verleggen en op te zoeken om je te blijven prikkelen en stimuleren (ook buiten je comfort zone).”

Hans van Berghem

Manager Underwriting & Broking Post & Co

“BodyMentors kan ik aanbevelen vanwege de manier van persoonlijke begeleiding en de constante focus op vernieuwing daadwerkelijk helpt om je grenzen te verleggen.”

Jitteke Blussé

Advocaat Caland Advocaten

“Lionel is a great entrepreneur, mentor and coach. He has the ability to give clear cut advice and is a loyal supporter of your personal development. Lionel is a business motivator, a team builder and always looks for the next step in your and his business.”

Willem Ledeboer

Partner at Amrop Executive Search

“Lionel is very dedicated to make you perform harder than you thought you are capable of doing. He proves that your 100% is always 80% of what you can accomplish”

Sieneke Hopmans

Strategic Buyer SPIE Nederland B.V.

“De professionaliteit in alles onderscheidt BodyMentors. Zij brengen je een stap verder dan anderen of voor jezelf trainen. Het verschil is zichtbaar en voelbaar.

Erling Haverkamp

CEO Imatech BV

“Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je op fysiek (en geestelijk) gebied doelen wilt bereiken dat je daar professionele begeleiding bij nodig hebt. En dat is precies waar BodyMentors in uitblinkt.”

Dennis van der Maarel

Bedrijfsadviseur Peak Value

“Bodymentors kijkt naar veel meer dan alleen de trainingen. Zij leveren maatwerk en combineren body & mind met elkaar. Wat is de invloed van het brein en hoe kun je structurele veranderingen bereiken.”

Karin Juliet

HR Manager Bouwmaatschappij van Mierlo B.V.

“Ik vind iedere training weer volledig gepersonaliseerd. En dit bedoel ik letterlijk. Geen enkele dag voel je je hetzelfde. Zij kijken naar jou als mens, naar het geheel, en naar je vorm van die dag.”

Miranda Verhoef

Huidexpert Jeunesse Eternelle Huidexperts

personal training rotterdam

BODYMENTORS
AL MEER DAN
15 JAAR
EEN BEGRIP
IN PERSONAL TRAINING


WORD NU MEMBER

Veel ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en professionals hebben de weg weten te vinden naar BodyMentors.
Vanwege de kwaliteit van de training maar ook vanwege de mentale begeleiding.
Ze hebben in feite niet gekozen voor BodyMentors maar voor een andere life-style. Wij begeleiden onze members hierbij met:

=

Personal Trainingen

=

Massages

=

Sportmedische test ( 2 per jaar)

=

Persoonlijk voedingsplan

=

Orthomoleculair advies

=

Persoonlijke drijfveren test

=

Online coachingsessies

personal training rotterdam

Eerst een proeftraining?

Het klinkt allemaal heel goed niet waar? Je wilt graag beginnen maar je wilt het echter eerst uitproberen.

Volg dan een proeftraining. De kosten hiervoor zijn 85 euro. Indien je besluit bij Bodymentors te starten zal dit bedrag in mindering worden gebracht op je lidmaatschap.


MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom personal training?

De kracht van Personal Training zit hem in de Persoonlijke aandacht en kennis, uit onderzoek is gebleken dat de trainingen effectiever zijn. Hierdoor kun je in een kortere periode je doelen behalen. Daarnaast is de kans op blessures veel minder omdat je de oefeningen technisch beter uitvoert.

Waar kijk je naar als je op zoek bent naar een Personal Trainer of organisatie?

De keuze voor een trainer of organisatie is bij een ieder verschillend. Je zoekt in ieder geval een trainer of een organisatie die bij je past.
Binnen BodyMentors werken we met een klein vast team van verschillende gecertificeerde specialisten die hun strepen ruimschoots hebben verdient in de health industrie. Binnen BodyMentors train je met gelijkgestemde members dus je voelt je er al snel op je gemak, met de teller alweer op 15 jaar en ruim 1200 members persoonlijk te hebben begeleid zijn we niet meer weg te denken in het topsegment van Rotterdam.

Is personal training fiscaal aftrekbaar?

Nee, helaas voor de ZZP’er, de ondernemer met een eenmanszaak, firmant van een V.O.F. of dga zonder personeel zal de belastingdienst deze aftrekpost schrappen.
Wilt u echter ons coachingsprogramma volgen dan biedt dit weer andere mogelijkheden, daar komt echter het fysieke deel niet in voor.

Klik hier voor leiderschap en coaching.

Wordt er ook voedingsadvies gegeven bij BodyMentors?
Jazeker, om de gewenste resultaten te behalen is voedingsadvies een belangrijk onderdeel binnen ons concept. Daarom hebben we een gediplomeerde voedingsdeskundige in dienst die verder gaat dan alleen het opstellen van een voedingsschema.
Desgewenst coachen wij je door het gehele traject.
Waarom wordt er bij BodyMentors met inspanningsfysiologen gewerkt?
Wij hebben een bewegingswetenschapper/inspanningsfysioloog in dienst omdat wij aantoonbare resultaten willen behalen, als je de route van succes van te voren kunt bepalen dan weet je precies wat je moet doen of juist moet laten, dit is vele malen veiliger en effectiever trainen.
Wat is de toegevoegde waarde van een inspanningsfysioloog?
Een inspanningsfysioloog is iemand die kijkt naar de effecten van lichamelijke inspanning op bijvoorbeeld je stofwisseling. Als inspanningsfysioloog bestaan je werkzaamheden uit het testen en evalueren, plannen of uitvoeren van fitnessprogramma’s. Met o.a. testen, oefeningen en fysieke activiteiten die ontworpen zijn om de hartfunctie, ademhaling, lichaamssamenstelling, spierkracht, -uithoudingsvermogen of -flexibiliteit te verbeteren. De adviezen van een inspanningsfysioloog passen we toe om het voedingsadvies en trainingsadvies te personaliseren en te optimaliseren. Voorheen moest je topsporter zijn en naar Papendal gaan voor een dergelijke test. Nu is een inspanningstest ook voor jou binnen handbereik.
Worden de kosten van Personal Training vergoed door een verzekeraar?
De kosten van Fitness of Personal training worden niet vergoed in de basisverzekering van uw ziektekosten verzekering.
Bent u aanvullend verzekerd dan zijn er ziektekosten verzekeraars die eenmalig een vergoeding ter beschikking stellen.
Raadpleeg uw verzekeraar voor de exacte vergoedingen.
Zijn de trainers van BodyMentors gecertificeerd?
Binnen BodyMentors zijn alle trainers gecertificeerd en daarnaast wordt een ieder op regelmatige basis getraind binnen onze eigen academy op de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.
Hoelang bestaat BodyMentors al?
BodyMentors bestaat al sinds 2005 en is een bekende speler in het premium segment van Rotterdam.
Ik ben geen ondernemer kan ik dan bij BodyMentors terecht?
Jazeker, een ieder die in zichzelf wilt investeren ook als je geen ondernemer bent is bij ons van harte welkom. Echter blijkt uit ervaring dat een high performer zich het meest op zijn plek voelt binnen een high performance omgeving.
Wat zijn jullie openingstijden?

Van maandag t/m donderdag van 07.00 tot 13.00 en 16.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 07.00 tot 13.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur
I.v.m. COVID-19 hebben wij op dit moment aangepaste openingstijden.

Wat zijn de kosten per uur en wat krijg ik daarvoor?
Het uurtarief start vanaf 75 euro per uur.
Daarvoor ontvang je een training van 55 minuten. Alle maandabonnementen zijn incl. een massage, voedingsschema en een sporttest.
Wat houdt de niet goed geld terug garantie in?
We zijn binnen BodyMentors overtuigd van onze kwaliteiten en willen alleen met members samenwerken die net als wij intrinsiek gemotiveerd zijn. Daarom starten we eerst een traject van 4 maanden. Mocht je niet tevreden zijn over onze dienstverlening in de eerste maand dan kun je het contract ontbinden en ontvang je het geld retour, mits je aan kunt tonen dat je daadwerkelijk hebt gedaan wat wij je hebben geadviseerd.
Train ik met een vaste trainer?

Bij BodyMentors geloven we niet in een vaste trainer. Wel in een vast team van trainers, zo blijven we flexibel en krijg je voldoende nieuwe prikkels om te blijven groeien in je training.

Hoe gaan jullie om met de hygiëne en met Covid -19?

Bij BodyMentors zijn wij COVID-19 proof, je hebt 150 m2 aan trainingsruimte tot je beschikking met maximaal 2 members in dezelfde ruimte.
Alle toestellen worden tijdens de training gedesinfecteerd en dagelijks komt er een schoonmaakteam om alles te reinigen. Daarnaast volgen wij de adviezen van het RIVM nauwlettend op.

Hoelang moet ik trainen om resultaat te boeken?

Als men 2 x in de week 55 minuten, 90-120 dagen traint en daarnaast 6-8 uur slaapt en op de voeding let, alcohol en suikers beperkt.
Dan verwachten wij dat je resultaat zult hebben.

Wat is een typisch BodyMentors lid?

Onze members zijn mannelijke en vrouwelijke high performers die gewend zijn onder hoge druk te staan. Meestal eind-verantwoordelijke binnen een onderneming en een belangrijke spil binnen het gezin.
Ze hebben hoge verwachtingen van zichzelf en trotseren dagelijks nieuwe uitdagingen en verleidingen.
Binnen BodyMentors helpen we om meer weerstand te bieden tegen de stress en verleidingen.


WORD NU MEMBER

Veel ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en professionals hebben de weg weten te vinden naar BodyMentors.
Vanwege de kwaliteit van de training maar ook vanwege de mentale begeleiding.
Ze hebben in feite niet gekozen voor BodyMentors maar voor een andere life-style. Wij begeleiden onze members hierbij met:

=

Personal Trainingen

=

Massages

=

Sportmedische test ( 2 per jaar)

=

Persoonlijk voedingsplan

=

Orthomoleculair advies

=

Persoonlijke drijfveren test

=

Online coachingsessies

personal training rotterdam

Eerst een proeftraining?

Het klinkt allemaal heel goed niet waar? Je wilt graag beginnen maar je wilt het echter eerst uitproberen.

Volg dan een proeftraining. De kosten hiervoor zijn 85 euro. Indien je besluit bij Bodymentors te starten zal dit bedrag in mindering worden gebracht op je lidmaatschap.

personal training rotterdam

Admiraliteitskade 69
3063 ED Rotterdam, Nederland
Office: +31 (0)85 – 040 21 02
info@bodymentors.nl

personal training rotterdam