Personal coaching

Lionel Eersteling is zijn carrière begonnen als prof. voetballer en hierna doorgegroeid in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Alles wat hij doet, doet hij voor de volle 100 procent en met zijn ruim 20 jaar ervaring behoort hij tot één van de meest toonaangevende ondernemers in zijn branche.

“Succes isn't about how much money you make. It's about the difference you make in people's lives.”


Lionel coacht uitzonderlijke mensen, met name topsporters, CEO’S en ondernemers die toegewijd zijn om een grote impact te maken op de kwaliteit van zowel hun zakelijke als persoonlijke leven. Hij helpt mensen die bereid zijn hun huidige gedrag en acties te veranderen om dat te bereiken wat ze willen in het leven.

Werkwijze

Het werk van Lionel is niet voor iedereen geschikt. Lionel is direct en confronterend waar nodig en werkt met krachtige distincties. Distincties die, eens geïmplementeerd, leiden tot krachtige levens. Lionel werkt met ondernemers en individuen die bereid zijn te doen wat ze moeten doen om gemaakte distincties om te zetten in resultaat.

De cliënten waar hij mee werkt zijn zich bewust dat hun grootste uitgave het geld is dat ze kunnen verdienen maar niet doen.

Lees meer
Video-leadership
play

Straight-Line Business School

Straight-Line Coaching

Straight-Line Coaching is niet voor iedereen, het is enkel voor ondernemers met een hoog level van commitment. Mensen die daadwerkelijk toegewijd zijn aan het creëren van uitzonderlijke resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. We introduceren je in krachtige distincties, technieken en methodieken die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen.

Binnen Straight-Line Coaching werken we met integere ondernemers; die zeggen wat ze gaan doen en het ook daadwerkelijk doen. Je moet bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen, om vervolgens de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

Krachtige coach

De kracht van Lionel is het laten zien van een kant van jezelf die je nog niet ziet en hij laat zien wie je moet zijn, om te krijgen wat je wilt! Dat maakt hem één van de meest krachtigste coaches in Nederland.

"Ben je oprecht in het maken van een serieuze impact op de resultaten in je leven, dan ben ik vereerd om met je te spreken."

Neem direct contact op
 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake