BusinessMentors: een club van gelijkgestemden

BusinessMentors is de Business Club die gekoppeld is aan BodyMentors. Je kunt onze club het best omschrijven als een club van gelijkgestemden. Ondernemers directeuren en managers die graag ervaringen met elkaar uitwisselen, zonder dat er nadruk ligt op het genereren van business. De ontspannen setting en de leuke activiteiten staan centraal. Dat veel members elkaar uiteindelijk ook zakelijk weten te vinden is geen doel, maar wel een mooi gevolg.

Ondernemen(d)

Vitaliteit is vanuit onze achtergrond een belangrijk element in alles wat wij doen. Dit vitale element zie je daarom ook duidelijk terug in onze activiteiten. Wij organiseren door het jaar heen verschillende events en bijeenkomsten die aansluiten op de interessegebieden van onze leden. Inspireren, kennis delen, ontspannen en genieten staan daarbij centraal.

BusinessMentors Activiteiten

BusinessMentors organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten waar we onze leden samenbrengen op de meest verrassende locaties. Dat gebeurt niet alleen tijdens vaste bijeenkomsten of borrels, we organiseren namelijk ook binnenlandse events en workshops en internationale trips.

Lid worden van BusinessMentors?

BusinessMentors heeft zich in een korte tijd ontwikkeld tot een volwassen businessclub die snel groeit. De ongedwongen sfeer en de verrassende activiteiten maken onze club aantrekkelijk voor een grote groep ondernemers. BusinessMentors is daarom niet alleen voor ondernemende personen die bij ons trainen. Ondernemers die niet bij BodyMentors trainen, maar wel dezelfde opvattingen en idee├źn delen, zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Benieuwd naar de mogelijkheden en abonnementsvormen van BusinessMentors? Neem contact met ons op.

vraag informatie aan
 
 

Op zoek naar een zakelijk membership?

Membership

Boek een telefonische intake

Phone
Zakelijk-membership Zakelijk-membership
Membership

Op zoek naar een zakelijk membership?

CTA-Intake CTA-Intake
Phone

Boek een telefonische intake