Mastermind seminar groot succes

december 02, 2018

personal training rotterdam

BodyMentors

Donderdag 30 november waren zo’n 80 ondernemers te gast in het exclusieve Porto Di Lusso, aan de Van Vollenhovenstraat 21A in Rotterdam. Zij waren uitgenodigd door BodyMentors en Straight Line Business School voor een interactieve seminar waarin effectiviteit, succes en resultaat centraal stond. Ze werden door gastsprekers meegenomen in wat het exact is dat ze tot nu toe misschien heeft tegengehouden om de volgende stap te zetten met je business. Hierdoor ontstonden een aantal interessante discussies in de groep.

Straight-Line Coaching is niet voor iedereen, het is enkel voor ondernemers met een hoog level van commitment. Mensen die daadwerkelijk toegewijd zijn aan het creëren van uitzonderlijke resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. We introduceren je in krachtige distincties, technieken en methodieken die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen.

Binnen Straight-Line Coaching werken we met integere ondernemers; die zeggen wat ze gaan doen en het ook daadwerkelijk doen. Je moet bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen, om vervolgens de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.