Business event BodyMentors met Mercedes en Oger

oktober 16, 2016

personal training rotterdam

BodyMentors

Donderdag 10 november organiseerden BodyMentors, Oger en Mercedes ROGAM een zeer exclusief businessevenement. Voor een selecte groep van 15 klanten was er een prachtig, inspirerend dagprogramma samengesteld.

De dag begon met een heerlijk ontbijt in Restaurant Joelia aan de Coolsingel in Rotterdam, waar alle genodigden alvast kennis maakten met elkaar. Na deze kennismaking vertrokken de gasten richting Antwerpen en ook dit gebeurde in stijl: Mercedes ROGAM had voor deze dag de meest exclusieve modellen met een chauffeur geregeld die er voor zorgde dat de gasten veilig en op tijd aankwamen bij Oger Antwerpen. In de prachtige winkel van Oger werd de allernieuwste collectie getoond en werden de gasten getrakteerd op een prachtig overhemd, volledig op maat gemaakt.

Na een overheerlijke lunch bij RAS Antwerpen werd de terugreis richting Rotterdam weer ingezet.