BodyMentors goes MudMasters

september 30, 2016

personal training rotterdam

BodyMentors

Na een zeer geslaagde eerste editie op het Scheveningse strand, ging BodyMentors afgelopen zondag met een uitgebreid team van members en trainers de ultieme uitdaging aan en vertrokken we richting de Mud Masters in Biddinghuizen om het modderige hindernisparcours af te leggen.

Het belangrijkste doel van deze race was SAMEN de eindstreep halen en dan hebben we gedaan! Dat hebben we gedaan door onze eigen grenzen te verleggen en door elkaar te helpen langs de verschillende obstakels die je op het parcours tegenkomt. Dat betekent dus ook dat iedereen mee kan doen. BECAUSE WE LEAVE NO ONE BEHIND.

Volgend jaar hopen we met een nog grotere groep af te reizen naar de Mud Masters en wederom het modderige parcours te trotseren.