Lezing Rick Moorman ‘Mijn man wil blauw’

september 18, 2016

personal training rotterdam

BodyMentors

BodyMentors gaat verder waar anderen stoppen. Wij dagen onszelf en onze members graag uit. Om iedere dag fitter te worden, zowel fysiek, mentaal als in je business. Daarom organiseerden we donderdag 26 oktober voor een selecte groep ondernemers een interessante en interactieve workshop ‘Sneller en Winstgevender groeien’ op de prachtige SS Rotterdam.

Deze interactieve workshop werd georganiseerd in samenwerking met groeiexpert Jack Korsten die alles weet van slimmer, sneller en winstgevender groeien. Tijdens 2,5 uur durende workshop deelde Jack de acht groeigeheimen van succesvolle groeibedrijven om deze vervolgens direct door te vertalen naar ondernemers hun eigen bedrijfssituatie. Alle ondernemers verlieten de workshop dan ook met een concrete actielijst om hun organisatie sneller, slimmer en winstgevender te kunnen laten groeien. Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers zullen we deze workshop volgend jaar regelmatig terug laten komen en uitbreiden naar alle elementen die nodig zijn om bedrijven te kunnen laten groeien.